неділю, 13 грудня 2015 р.

Анкета учасника конкурсу "Учитель року - 2016"

АНКЕТА учасника першого туру  всеукраїнського конкурсу
 «Учитель року - 2016»

1.
Прізвище, ім’я та по батькові:  Паламарчук Надія Романівна
2.
Дата  і місце народження    22. 04. 1979р. Тернопільська область Теребовлянський район с. Ласківці
3.
Повна домашня адреса з поштовим індексом, телефон, e-mail    48100 Тернопільська область Теребовлянський район м. Теребовля вул. Січових Стрільців 51в,  кв 34, тел.. 0971685470, npalamarchukr@list.ru
4.
Паспортні дані (серія, №, ким, коли виданий, адреса реєстрації) МС 816569 виданий Теребовлянським РВУМВСУкраїни в Тернопільській області 24 січня 2002р, Тернопільська область Теребовлянський район м. Теребовля вул. Січових Стрільців 51в,  кв 34.
5.
Ідентифікаційний код 2896623328
6.
Які навчальні заклади закінчили, у якому році, спеціальність за дипломом    Тернопільський державний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка; 2001р; спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Математика та основи інформатики».
7.
Місце роботи (повна назва, адреса, телефон закладу, e-mail)   Теребовлянський навчально-виховний комплекс Тернопільської обласної ради, 48100, Тернопільська область, м. Теребовля, вул.. Застіноцька, 41, тел. (03551) 2-44-49, tergimnazia@ukr.net
8.
Стаж роботи:    загальний, 14р
9.
у тому числі педагогічний: 14р
10
Кваліфікаційна категорія   вища
11
Звання
12
Державні нагороди, відзнаки (обов’язково рік нагородження) )   Грамота управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, 2011р,2012р, 2015р; грамота відділу освіти Теребовлянської районної державної адміністрації 2013р, 2013р; грамота і подяка Теребовлянського НВК, 2013 р, подяка Львівського фізико-математичного ліцею-інтернат при Львівському національному університеті ім.. І. Франка 2014р.
13
Класи, в яких викладаєте 5, 6, 7, 9, 11
14
Педагогічне кредо:   Я не знаю яким буде світ, коли  підростуть мої учні, які цілі й цінності будуть актуальними тоді, тому намагаюсь запалити їх єдиним  прагненням – прагненням учитися.
15
Інноваційні форми роботи та технології, що використовуєте:  Особистісно орієнтоване навчання і виховання, технології групової навчальної діяльності, інформаційні та інтерактивні технології, теорія проблемного навчання.
16
Власний особистісний і педагогічний портрет (у формі короткої замітки обсягом до однієї сторінки) картку           Учитель! І цим пишаюся. Для дітей – взірець, взірець у поведінці, способі життя, ставленні до звичайних явищ. Працюючи з дітьми виховую їх хорошими, чуйними, комунікативними особами суспільства. Тому намагаюся бути для них не наглядачем , не контролером , а - консультантом та джерелом знань , стати старшим товаришем , другом порадником, партнером у спільній діяльності.
Я щаслива  коли поруч зі мною діти . Адже тільки діти наділяють мене внутрішньою енергією, спонукають до творчості, вселяють надію. Можливо, не  всі діти  здатні успішно виконати  поставлені навчальні завдання, однак усіх без винятку  Господь наділив талантом.   Учитель повинен  підтримати в учнів жагу до знань, розвинути і зберегти, вселити віру в себе, в свої сили. Найбільшою нагородою для мене є те, що діти перебуваючи зі мною відчувають себе щасливими і неповторними.
Попри всю складність нашого буття я буду віддана школі серцем і душею, працювати творчо, знаходити шляхи навчання та виховання не заради похвали та нагород, а тому, що це моє покликання. Я завжди наділятиму своїх вихованців здатністю знаходити радість і насолоду в праці. Мене ніколи не залишає бажання вдосконалюватись, підвищувати свою педагогічну майстерність в ім’я великої мети – навчання і виховання Людини.
17
Даю згоду на внесення інформації в базу даних та публікацію матеріалів в періодичних та інших освітянських  виданнях з можливим редагуванням
18
Підпис учасника                                                 Дата______________________


Немає коментарів:

Дописати коментар